Goede doelen

Buiten het knippen van lange lokken en het aanbrengen van een bijpassende make-up look in mijn salon in Arnhem, houd ik mij wekelijks bezig met verschillende goede doelen voor kinderen die deze hulp héél goed kunnen gebruiken. Onder meer Make-A-Wish, stichting Haarwensen en stichting Opkikker.

Mijn werk is mijn passie. Ik doe dit dan ook met veel liefde elke dag weer. Hoe mooi is het om mijn passie te kunnen combineren met het verzorgen van een droom van een kindje. Voor mij is dit een kleine moeite en voor de ouders en het kindje zelf zoveel meer dan dat. De ouders dragen dit moment hun hele leven bij zich. Ze hebben er dan ook alles voor over om hun lieve zoontje of dochtertje intens gelukkig te zien en om alles even te kunnen vergeten. Even geen ziekenhuis bezoeken, medicijnen of slecht nieuws. Nee! Een dag dat in het teken staat van blijdschap, genieten en positiviteit. 

Stichting Haarwensen

Fenna in de hoofdrol van haar eigen videoclip!

In onderstaande video is te zien hoe Fenna de dag van haar leven heeft. Toen Yolanda klaar was met het aanbrengen van een mooi make-upje en het doen van Fenna's haren, was de lieve Fenna helemaal ready om te shinen in haar eigen videoclip! De videoclip is een samenwerking tussen YB, Fenna en Make-A-Wish. Veel kijk plezier!

Neem contact op