Prijslijst

Haarstyling & Visagie


Feestjes:

Vrijgezellenfeestje | Vriendinnenfeestje | Bedrijfsfeestje (2 uur)

Haarstyling, visagie, fotoshoot (inclusief groepsfoto en 1 persoonlijk foto, rest op bestelling), hapje, drankje. Minimaal 6 personen, max 12 personen, vanaf € 65 per persoon. Heb je een kleiner budget? Geen probleem. Informeer dan bij Yolanda, want voor elk budget zijn er mogelijkheden!

Kinderfeestje (2 uur)

Haarstyling, visagie, fotoshoot (inclusief groepsfoto en 1 persoonlijke foto, rest op bestelling), wat lekkers erbij. Minimaal 6 personen, max 12 personen, voor elk budget is er wat te organiseren!

Make-over

In de salon van Yolanda Busch krijg je een echte make-over. Ze zorgt ervoor dat je er op je mooist uitziet, zowel je haar als make-up. Na afloop krijg je een heuse fotoshoot in de professionele studio.

€ 99 (inclusie haarstyling, visagie, fotoshoot inclusief drie digitale bewerkte foto’s, rest op bestelling).

After wedding pics

Je bent getrouwd en jouw mooie bruidsjurk hangt maar in de kast? Hoe leuk is het om nog een gave fotoshoot te doen na je bruiloft. In compleet andere stijl natuurlijk! In Arnhem.

€ 250 (inclusief haarstyling, visagie, fotoshoot inclusief 5 bewerkte foto’s, rest op nabestelling). 


Trouwen:

Je komt eerst langs in de haarsalon voor een proefsessie. In overleg bespreken jullie het kapsel en de make-up. Tijdens de grote dag komt Yolanda bij je thuis voor haar en visagie.

Prijs op aanvraag.

Ook is het mogelijk dat Yolanda alleen je haar of make-up doet voor de bruiloft.